Webcam fra Fulufjellet

Kurs&konferanse

Back

Aktiv Konferanse

Trenger virksomheten inspirasjon? Eller vil dere bare forbedre miljøet, og gjøre noe hyggelig sammen? Uansett er Ljøratunet stedet for dere, hele året..

Ljørdalen, øst i Trysil byr på en annerledels opplevelse, fullstendig fri for stress og mas.

Ljøratunet, som ligger 50 meter fra elven Ljøra, er et perfekt utgangspunkt for kurs eller konferanse for opptil 80 deltagere. Vi tilbyr møtelokaler for alle typer møter- midt i villmarka. I tilegg til villmarksfølelsen skreddersyr vi pakker med overnatting, frokost, lunsj og middag. Er også mulighet å nyte noen glass i vår bar, etter endt program.

Vi byr på en rekke aktiviteter i ulik vansklighetsgrad og kan skreddersy aktiviteter som passer kundens behov. Ljøratunet strekker seg langt for å skape et velykket arrangement.

Beliggenhet:

Vår usjenerte beliggenhet er ideelt for samhold, teambuilding og for å holde gruppen samlet under hele samlingen, både dag og kveld. 

Midt i villmarka, og samtidig sentralt, enkelt og billig å benytte. Grenda Ljørdalen ligger bare 5. minutter fra Fulufjellet Alpinsenter ved den Norsk-Svenske grensefjellet. Disse fjellene danner dørene til Fulufjellet Nasjonalpark i Norges sørligste villmark.

Restaurant Ljøratunet:

Når deres bedrift besøker Ljøratunet tilbyr vi en konferansemeny med smak av den ville naturen som omgir oss. 

Vårt kjøkken setter sammen en meny fra lokaleråvarer og spennede ønsker etter deres ønske. Vi har forøvrig et godt utvalg av god drikke, som hjelper å forsterke matopplevelsen.

Konferanseaktiviteter:

La kollegene dine oppleve Ljørdalen, under et arrengement fylt med spennede opplevelser og godt samhold. 

Trivsel, samhold og godt humør er nøkkelen til en lønnsom virksomhet. Kom til Ljøratunet, for å ha det gøy og samtidig ha det faglige i fokus.

Aktiviteter under sommerhalvåret 

  • Kanoturer ned Ljøra.
  • Rafting ned Trysilelva.
  • Guidet tur i Fulufjellet Nasjonalpark
  • Elgsafari i Ljørdalens skoger. 
  • Triathlon. Kano med påfølgende sykling og vandring. Historisk tur, med mye historie.
  • Leirdueskyting på skytebanen i Ljørdalen.

Aktiviteter under vinterhalvåret:

  • Deres virksomhet kan leie Fulufjellet Alpinsenter, og kan avholde f. eks slalomkonurranse, eller akekonkurranse i en av Norges lengste kjelkebakker.
  • Snøscooterturer rett over grensen.
  • Huskyturer med ulik lengde i Ljørdalen.

Vi er fleksible for å tilpasse oss deres behov, og dersom dere ønsker noen andre aktiviteter vil vi gjøre vårt ytterste for å opfylle ønsket.

 

Del på
sosiale medier